Sydänsairaus Artikkeleita

Sydänsairaus Artikkeleita

Tänään aion puhua siitä, krooninen väsymys oireyhtymän hoito ja jakaa joitakin ideoita, jotka antavat sinulle enemmän energiaa nauttia elämästä. Sydän sairaus on häiriö, joka vaikuttaa kykyyn sydän toimimaan normaalisti.

Yleisimpiä sydänsairauksia ovat sepelvaltimotauti, keuhkosairaus sydänsairaus, iskeeminen sydänsairaus, perinnöllinen sydänsairaus, sydämen tulehduksellinen sairaus, verenpainetaudin ja läppävika.

Tartuntataudit, kuten flunssa, vesirokko ja HIV yököttää ja tappaa miljoonia ihmisiä vuosittain.

Tartuntataudit esiintyy, kun henkilö tulee kosketuksiin jonkun tai jotain, joka on saanut tartunnan kanssa, mikrobit, kuten virukset ja bakteerit. Yhteiset menetelmät lähetys kuuluu hengitys, suudella, juominen ja ottaa suojaamatonta seksiä.

Tuberkuloosi leviää ihmisille, kun he yskä ja aivastaa. Leviäminen TB voidaan pysäyttää, eristämällä estää puolustus solut, makrofagit, tekemästä työtään. Se voi vapauttaa entsyymejä ja happoja, jotka tuhoavat bakteereja kehossa.

Se on arvioitu noin 10 ihmistä yli 40-vuotiaiden voi kärsiä COPD.

Martin Mannette on elänyt sairauden kanssa jo kahdeksan vuotta. Hän hallitsee hyvin varovainen yhdistelmä lääkitystä, mutta 68-vuotias on innoissaan siitä, miten tämä tutkimus voi olla vaikutusta tulevaisuuden potilaat.

sydämen terveyttä terveydenhuollon elämäntapa

Sisältö näytetään tässä julkinen ryhmä(t), kuten teksti, grafiikka, ja muuta materiaalia ("Sisältö") on tarkoitettu opetustarkoituksiin vain. Sisältöä ei ole tarkoitettu korvaa ammatti-lääkäriin, diagnosointiin tai hoitoon. Aina pyytää neuvoja teidän terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla koskien sairaus. Koskaan jättää ammatti-lääkäriin tai viivästyminen sitä pyytäneelle koska jotain olet lukenut on julkinen ryhmä(t).