AI Pystyy Havaitsemaan Alzheimerin 10 Vuotta Ennen Oireita näy

AI Pystyy Havaitsemaan Alzheimerin 10 Vuotta Ennen Oireita näy

Angelman Oireyhtymä on geneettinen sairaus aiheuttama vika kromosomissa 15. On olemassa monia tapoja käsitellä häiriö, mutta valitettavasti ei ole olemassa testattuja menetelmiä parantaa sitä. Kuitenkin tutkijat ovat edelleen etsiä keinoja pysyvästi paranna sairautta. Kongestiivinen sydämen vajaatoiminta (CHF) voi olla ilman selviä oireita, mutta jos koirasi on diagnosoitu sydämen sivuääni se on toinen tapa sanoa, että koiran sydän on ei - pysty pumppaamaan verta riittävän hyvin tukemaan koiran elämää. Kun koira kasvaa vanha, sydämen sivuääni pahenee ja tulee CHF.

Ymmärtää, hitsaajan-tauti (tunnetaan myös nimellä manganism), se auttaa ymmärtämään, mangaanin myrkytys. Mangaani on yksi yleisimmin käytetty metallien valmistus. Vaikka käytetään useissa teollisissa sovelluksissa, mangaani ei tapahdu luonnollisesti, vaan on itse asiassa osa yli 100 kivennäisaineita, kuten sulfidit, oksidit, karbonaatit, silikaatit, fosfaatit ja boraatit. Pieniä määriä, mangaani on välttämätön osa hyvän terveyden ylläpitämiseksi, mukaan lukien asianmukaisen kehittämisen kasvavien lasten. Suuria määriä, kuitenkin, mangaani tulee myrkyllisiä.
Naiset, jotka ovat raskaana tai jotka luulevat, että saatat olla raskaana, tulisi välttää mangaani altistuminen työpaikoilla (Gerber, et al 2002).

Pitää sydämen terveenä, elimistö tarvitsee riittäviä määriä liikunta mukana sydän-terveellistä ruokavaliota. Saada vähintään 30 minuuttia liikuntaa viitenä päivänä viikossa. Sydän-terveellinen ruokavalio koostuu suurin osa kaloreita tulee vihanneksia, hedelmiä ja korkea-fiber elintarvikkeet kuten palkokasveja ja täysjyvätuotteita. Nämä elintarvikkeet ovat mukana kohtuullisesti lean proteiineja, erityisesti kalaa sekä vähärasvaisia maitotuotteita, pähkinöitä ja siemeniä.

Kun rauhaset kehon tuottaa hikoilu yli tietyn raja-tämä on liikahikoilu. Tämä on hankala tilanne, henkilö, joka on edessään ongelma. Ihmiset kokevat vaikeuksia tehtävien suorittamisessa. Vaikka hikoilu on hyväksi terveydelle, koska jäte tulee ulos kehosta, mutta jos se on suurempi kuin tämä on ongelma luoda tilanne.

lääketiede terveys terveydenhuollon

50-vuotiaana, yli 15 vuotta sen jälkeen, kun hänen eläkkeelle NFL, - löydettiin kuolleena itse aiheutettu ampumahaava rinnassa kotonaan Sunny Isles Beach, Florida.


Vuosien jälkeen taistelee oireita, että hän epäili olivat merkki krooninen traumaattinen enkefalopatia (CTE), hän päätti, hän ei voinut selviytyä vaikutuksia enää ja päätti riistää oman henkensä.

Ennen hänen kuolemaansa, kuitenkin, - kertoi ystävien ja perheen hän halusi hänen aivot on tutkittu.
Lahjoittamalla hänen edelleen tieteen, hänen toivonsa oli, että lääkärit olisi oppia lisää taudin, että tiedämme nyt on vaivannut satoja kuolleen NFL-pelaajia - mukaan lukien muutama, jotka myös teki itsemurhan, kun heidän jalkapallo ura oli ohi.